WellSaidille töihin

WellSaid Oy sai alkunsa ajatuksesta, kuinka puheterapeutti voisi olla ja saada enemmän? WellSaid vastaa uutena yrityksenä nykymaailman yksilön tarpeeseen tehdä työtä joustavasti, sujuvasti ja tuottavasti. Tyytyväinen ja motivoitunut työntekijä on avain laadukkaaseen palveluntarjontaan. WellSaid tarjoaa työntekijälle kannustavan alustan toteuttaa ja kehittää itseään puheterapia-alalla. Yhtiömme suoraviivainen ja kevyt organisaatiorakenne mahdollistaa erittäin kilpailukykyisen palkkausjärjestelmän sekä osa- että täysiaikaisille työntekijöille. WellSaid on rakennettu työntekijää varten. Työntekijöillämme on vapaus räätälöidä työaikansa omiin elämäntilanteisiinsa sopiviksi.

WellSaid Oy on valtakunnallinen, ainoastaan puheterapia-alaan keskittynyt toimija. Jos olet oma-aloitteinen ammattilainen, jolla on kyky tehdä tulosta, WellSaid Oy on taatusti oikea työpaikka juuri sinulle. WellSaidilla työntekijä voi hyvin. Olemme sopivan kokoinen yritys huomioimaan tarpeesi täysin yksilöllisesti. Meillä asiat tehdään yksinkertaisesti ja joustavasti, niin kuin sinä haluat.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi CV:n kera: tuukka.antikainen@wellsaid.fi. Lisätietoa työstä yrityksessämme voit kysyä puhelimitse tai sähköpostitse.

Alihankinta

Tarjoamme myös alihankintaa toiminimiyrittäjälle edullisin ja reiluin ehdoin, Kelan itäisen, eteläisen ja keskisen vakuutuspiirin alueilla. Yhteistyökumppaneille tarjolla ammattitaitoista hallintoa, ajanmukainen tietoturvasuunnitelma, sekä tietoturvaohjelmistot. 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *