Palvelut

Puheterapiapalvelut

Puheterapia on lääkinnällistä kuntoutusta, joka kuuluu sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon palveluihin. Puheterapeutti työskentelee lasten ja aikuisten puheen, kielen ja kommunikaation häiriöiden parissa. Työnkuvaan kuuluvat myös äänenhuolto sekä syömisen ja nielemisen toiminnot.

Puheterapian tavoitteena on tukea ja edistää kuntoutujan toiminta- ja kommunikaatiokykyä hänen jokapäiväisessä elämässään. Puheterapeutti tekee moniammatillista, ohjaavaa ja konsultoivaa yhteistyötä kuntoutujan lähiympäristön kanssa. Puheterapia toteutetaan kuntoutujalle tutussa ympäristössä, kuten kotona, päivähoidossa, koulussa tai työelämässä

Ota rohkeasti meihin yhteyttä, me opastamme sinua terapian aloittamiseen liittyvissä asioissa!

Puheterapiapalveluita tarjotaan seuraavissa muodoissa.

keuruun_toimisto
Toimitilassa Keuruulla (avustajaeläin-ystävällinen)
Lapsi_ulkona
Asiakkaan kotona, koulussa tai päiväkodissa
etäterapiavälineet
Etäterapia verkon välityksellä

Asiakaspaikat ja vapaat ajat

Kuopio / Pohjois-Savo:
Ei vapaita aikoja

Keuruu / Keski-Suomi:
Ei vapaita aikoja

Pirkanmaa & Kantahäme:
Ei vapaita aikoja

Uusimaa:
Ei vapaita aikoja

Etäpuheterapia:
Ei vapaita aikoja

Jonotiedustelut: marjut.antikainen(at)wellsaid.fi / puh. 0504722118

Toteutamme puheterapiatyötä Kelan, hyvinvointialueiden ja yksityisille asiakkaille.
WellSaid Oy:llä on voimassa oleva sopimus Kelan kanssa vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen puheterapiapalvelujen tuottamisesta. Vaativa lääkinnällinen puheterapiakuntoutus on Kelan järjestämää ja rahoittamaa kuntoutusta. Asiakkaalla on mahdollisuus hakea matkakorvauksia Kelalta kuntoutukseen liittyen.
WellSaid Oy:n toteuttaman Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen yksilöterapian toiminta-alueet 1.1.2023 alkaen:
Itäinen vakuutuspiiri:

Iisalmi, Keitele, Kiuruvesi, Lapinlahti, Pielavesi, Sonkajärvi, Vieremä, Kaavi, Kuopio, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Vesanto, Joroinen, Leppävirta, Varkaus, Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Keuruu, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Toivakka, Uurainen.


Keskinen vakuutuspiiri:

Forssa, Halttula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela, Ypäjä, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmoinen, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi.


Eteläinen vakuutuspiiri:

Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vantaa, Hollola, Iitti, Kärkölä, Lahti, Orimattila.